05/07/2020 05/07/2020 Οριστική είναι η ματαίωση των θυρανοιξίων του Ιερού Ναού του Αγίου Παϊσίου στα Ιωάννινα η οποία επρόκειτο να γίνει παρουσία του Παναγιωτάτου Οιθκουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου – Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η πανήγυρις στις 12 Ιουλίου Όπως δήλωσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος επιθυμία του Παναγιωτάτου ήταν να μεταβεί στα Ιωάννινα, αλλά οι εξελίξεις με...
05 Ιουλίου, 2020 - 10:09
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2020 - 12:41

Αναβάλλεται η επίσκεψη του Οικ. Πατριάρχη στα Ιωάννινα

Διαδώστε:
Αναβάλλεται η επίσκεψη του Οικ. Πατριάρχη στα Ιωάννινα

Οριστική είναι η ματαίωση των θυρανοιξίων του Ιερού Ναού του Αγίου Παϊσίου στα Ιωάννινα η οποία επρόκειτο να γίνει παρουσία του Παναγιωτάτου Οιθκουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου – Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η πανήγυρις στις 12 Ιουλίου

Όπως δήλωσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος επιθυμία του Παναγιωτάτου ήταν να μεταβεί στα Ιωάννινα, αλλά οι εξελίξεις με την πανδημία του κορωνοϊου και ο περιορισμός που υπάρχει για την παρουσία ατόμων εντός του ναού ακυρώνουν τις αρχικά προγραμματισμένες πανηγυρικές λατρευτικές εκδηλώσεις.

“Μιλήσαμε με τον Παναγιώτατο και είπαμε να τοαφήσουμε όταν θα βρούμε εύθετο χρόνο, όταν θα είναι λιγότερα αυτά τα προβλήματα και καλύτερα διαχειρίσιμα. Όμως θα κάνουμε κανονικά τη πανήγυρη του Αγίου Παϊσίου”, ανέφερε ο Μητροπολίτης κ. Μάξιμος.

Δείτε όσα ανέφερε ο Σεβασμιώτατος: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων