20/08/2021 20/08/2021 Ο Οικουμενικός Πατριάρχης αναχώρησε για την Ουκρανία προκειμένου να βρεθεί κοντά στον αγαπητό του Ουκρανικό λαό Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης αναχώρησε πριν λίγο για το Κίεβο, όπου κατόπιν προσκλήσεως του Εξοχ. Προέδρου της Ουκρανίας κ. Volodymyr Zelenskyy και του Προκαθημένου της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ουκρανίας, Μακαριωτάτου Μητροπολίτου Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ. Επιφανίου,...
20 Αυγούστου, 2021 - 18:12

Αναχώρησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης για την Ουκρανία

Διαδώστε:
Αναχώρησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης για την Ουκρανία

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης αναχώρησε για την Ουκρανία προκειμένου να βρεθεί κοντά στον αγαπητό του Ουκρανικό λαό

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης αναχώρησε πριν λίγο για το Κίεβο, όπου κατόπιν προσκλήσεως του Εξοχ. Προέδρου της Ουκρανίας κ. Volodymyr Zelenskyy και του Προκαθημένου της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ουκρανίας, Μακαριωτάτου Μητροπολίτου Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ. Επιφανίου, θα παραστεί στους εορτασμούς για την επέτειο των 30 ετών Ανεξαρτησίας του Ουκρανικού κράτους.

Ο Παναγιώτατος θα παραμείνει στην Ουκρανία μέχρι τις 24 Αυγούστου και για το διάστημα της απουσίας του, από το Σεπτό Κέντρο, όρισε Πατριαρχικό Επίτροπο τον Σεβ. Μητροπολίτη Καλλιουπόλεως και Μαδύτου κ. Στέφανο, ο οποίος και τον προέπεμψε στο Αεροδρόμιο της Πόλεως μαζί με τον Πανοσιολ. Μ. Πρωτοσύγκελλο κ. Θεόδωρο.

Διαβάστε: Την Ουκρανία επισκέπτεται από σήμερα ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Δείτε φωτογραφίες:  

Φωτογραφίες: Νίκος Παπαχρήστου / Οικουμενικό Πατριαρχείο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων