22/11/2023 22/11/2023 Σήμερα, Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023, το πρωί, ανεχώρησε για την Νεάπολη της Ιταλίας ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος προκειμένου να τιμηθεί εκεί σε ειδική τελετή με τον τίτλο του Επιτίμου διδάκτορος από την Ποντιφική Σχολή Νοτίου Ιταλίας. Θα ομιλήσει, επίσης, στην έναρξη του Συνεδρίου με θέμα “Η λειτουργία σημείον της πορείας ενότητος εις την συνοδικήν...
22 Νοεμβρίου, 2023 - 12:12
Τελευταία ενημέρωση: 22/11/2023 - 12:26

Αναχώρηση του Οικουμενικού Πατριάρχου για την Ιταλία

Διαδώστε:
Αναχώρηση του Οικουμενικού Πατριάρχου για την Ιταλία

Σήμερα, Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023, το πρωί, ανεχώρησε για την Νεάπολη της Ιταλίας ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος προκειμένου να τιμηθεί εκεί σε ειδική τελετή με τον τίτλο του Επιτίμου διδάκτορος από την Ποντιφική Σχολή Νοτίου Ιταλίας. Θα ομιλήσει, επίσης, στην έναρξη του Συνεδρίου με θέμα “Η λειτουργία σημείον της πορείας ενότητος εις την συνοδικήν Εκκλησίαν”.

Συνοδοί του Πατριάρχου, πλην του εκεί ποιμενάρχου Σεβ. Μητροπολίτου Ιταλίας κ. Πολυκάρπου και του εν Νεαπόλει βοηθού του Θεοφιλ. Επισκόπου Κρατείας κ. Γεωργίου, οι Πανοσιολ. Υπογραμματεύς της Αγίας και Ιεράς Συνόδου κ. Βοσπόριος και Αρχιμανδρίτης κ. Καισάριος Χρόνης, υπεύθυνος του Αρχειοφυλακίου.

Επίσης, συνταξιδεύει με την Α.Θ. Παναγιότητα και ο Θεοφιλ. Επίσκοπος των εν τη Πόλει ΡΚαθολικών κ. Massimiliano Palinuro, του οποίου την εν τη περιοχή γενέτειρα θα τιμήσει διά βραχείας επισκέψεώς του ο Πατριάρχης.

Φωτογραφία αρχείου 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων