03/06/2020 03/06/2020 Το όραμα του για την θρησκευτική εκπαίδευση στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία παρουσίασε ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας, εγκαινιάζοντας και επίσημα την Επιτροπή Θρησκευτικής Εκπαίδευσης. Η επιτροπή αυτή θα είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία ενός επίσημου, πιστοποιημένου φορέα Θρησκευτικής Εκπαίδευσης για όλες τις ηλικιακές ομάδες. Το έργο της επιτροπής θα ολοκληρωθεί...
03 Ιουνίου, 2020 - 8:43
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2020 - 10:36

“Ανθίζει” η θρησκευτική εκπαίδευση στη Βρετανία

Διαδώστε:
“Ανθίζει” η θρησκευτική εκπαίδευση στη Βρετανία

Το όραμα του για την θρησκευτική εκπαίδευση στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία παρουσίασε ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας, εγκαινιάζοντας και επίσημα την Επιτροπή Θρησκευτικής Εκπαίδευσης.

Η επιτροπή αυτή θα είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία ενός επίσημου, πιστοποιημένου φορέα Θρησκευτικής Εκπαίδευσης για όλες τις ηλικιακές ομάδες.
Το έργο της επιτροπής θα ολοκληρωθεί σταδιακά με στόχο την πλήρη λειτουργία του υπουργείου έως τις αρχές του 2022.
Αποτελείται από τριάντα άτομα με διαφορετικές ηλικίες και υπόβαθρα και περιλαμβάνει κληρικούς, θεολόγους, εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ακαδημαϊκούς και άλλους επαγγελματίες.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης της επιτροπής, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τα μέλη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων