22/09/2019 22/09/2019 Το βράδυ του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας, συνοδευόμενος από τον Πανοσ. Αρχιμανδρίτη Νικόδημο Αναγνωστόπουλο και τον Πατριαρχικό Διάκονο της Σειράς Καλλίνικο Χασάπη, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας Ηνωμένου Βασιλείου παρακάθισε σε δείπνο που παρετέθη στις εγκαταστάσεις της Ελληνοκυπριακής Αδελφότητας Λονδίνου προς τιμήν του Εξοχωτάτου...
22 Σεπτεμβρίου, 2019 - 14:54

Δείπνο προς τιμήν του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας

Διαδώστε:
Δείπνο προς τιμήν του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας

Το βράδυ του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας, συνοδευόμενος από τον Πανοσ. Αρχιμανδρίτη Νικόδημο Αναγνωστόπουλο και τον Πατριαρχικό Διάκονο της Σειράς Καλλίνικο Χασάπη, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας Ηνωμένου Βασιλείου παρακάθισε σε δείπνο που παρετέθη στις εγκαταστάσεις της Ελληνοκυπριακής Αδελφότητας Λονδίνου προς τιμήν του Εξοχωτάτου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος στο σύντομο χαιρετισμό του, αφού ευχήθηκε στον Κύπριο Πρόεδρο όπως η παρουσία του στη Γενική Συνέλευση στα Ηνωμένα Έθνη έχει θετικά αποτελέσματα για τον δοκιμαζόμενο Κυπριακό Λαό, του μετέφερε τις ευχές και τις ευλογίες του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.

Ο κ. Αναστασιάδης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο για την συμπάθεια και τις ευχές της Μητρός Εκκλησίας αλλά και του ιδίου, διαβεβαίωσε δε τον Σεβασμιώτατο ότι θα βρίσκεται στη διάθεση του ώστε από κοινού να εργασθούν για την πρόοδο της ελληνοκυπριακής παροικίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στο δείπνο παρακάθισαν επίσης οι Εξοχώτατοι Δημήτριος Καραμήτσος Πρέσβυς της Ελλάδος στο Λονδίνο, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Προεδρικός Επίτροπος Φώτης Φωτίου, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου και ο νέος Ύπατος Αρμοστής της Κυπριακής Δημοκρατίας Ανδρέας Κακούρης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων