27/03/2023 27/03/2023 Ανήμερα της Εθνικής και Θρησκευτικής Εορτής της 25ης Μαρτίου, διοργανώθηκε διαγωνισμός ποιημάτων από τους μαθητές των Ελληνικών Παροικιακών Σχολείων του Ηνωμένου Βασίλειου, αφιερωμένη στον Λόρδο Βύρωνα και με θέμα την ελευθερία. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πρεσβευτική κατοικία με την παρουσία του νέου Πρέσβεως της Ελλάδος στο Ηνωμένο Βασίλειο, κ. Ιωάννη Τσαούση, των Προξένων της Ελλάδος...
27 Μαρτίου, 2023 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2023 - 18:11

Διαγωνισμός ποιημάτων από μαθητές των Ελληνικών Σχολείων της Αγγλίας

Διαδώστε:
Διαγωνισμός ποιημάτων από μαθητές των Ελληνικών Σχολείων της Αγγλίας

Ανήμερα της Εθνικής και Θρησκευτικής Εορτής της 25ης Μαρτίου, διοργανώθηκε διαγωνισμός ποιημάτων από τους μαθητές των Ελληνικών Παροικιακών Σχολείων του Ηνωμένου Βασίλειου, αφιερωμένη στον Λόρδο Βύρωνα και με θέμα την ελευθερία.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πρεσβευτική κατοικία με την παρουσία του νέου Πρέσβεως της Ελλάδος στο Ηνωμένο Βασίλειο, κ. Ιωάννη Τσαούση, των Προξένων της Ελλάδος και της Κύπρου, κα Γούλα και κα Οδυσσέως, καθώς και πλήθος επισήμων από την Ελληνική Πρεσβεία και την Κυπριακή Ύπατη Αρμοστεία. Την Ι. Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας εκπροσώπησε ο Αρχιμ. κ. Χρυσόστομος Τύπμας.

Από τα ελληνικά σχολεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων βραβεύτηκαν το σχολείο της Αγίας Σοφίας Λονδίνου, του Απ. Ανδρέου Birmingham και της Οξφόρδης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων