12/04/2022 12/04/2022 Την Κυριακή, 10 Απριλίου 2022, Ε’ Κυριακή των Νηστειών (της Αγίας Μαρίας της Αιγυπτίας), στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Απόστολου Ανδρέου Kentish Town του Λονδίνου, προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας, συλλειτουργούντων του Εφημέριου του Καθεδρικού Ναού Οικονόμου π. Kristian Akselberg και του Οικονόμου π. Νικολάου Κόκκινου. Μετά...
12 Απριλίου, 2022 - 13:53

Ε’ Κυριακή των Νηστειών στον Απόστολο Ανδρέα Kentish Town

Διαδώστε:
Ε’ Κυριακή των Νηστειών στον Απόστολο Ανδρέα Kentish Town

Την Κυριακή, 10 Απριλίου 2022, Ε’ Κυριακή των Νηστειών (της Αγίας Μαρίας της Αιγυπτίας), στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Απόστολου Ανδρέου Kentish Town του Λονδίνου, προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας, συλλειτουργούντων του Εφημέριου του Καθεδρικού Ναού Οικονόμου π. Kristian Akselberg και του Οικονόμου π. Νικολάου Κόκκινου.

Μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος πραγματοποίησε την χειροθεσία δύο αναγνωστών, του κ. Ηλία Ηλία και του κ. Γεωργίου Παπαγεωργίου, οι οποίοι επανδρώνουν τα αναλόγια του ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων