26/01/2021 26/01/2021 Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του προκατόχου του Αρχιεπισκόπου πρώην Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας Κυρού Γρηγορίου, ετέλεσε χθες Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας , στο Παρεκκλήσιο της Αρχιεπισκοπής. Ο Σεβασμιώτατος πλαισιώθηκε από τους Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτες Νικόδημο Αναγνωστόπουλο, Πρωτοσύγκελλο της Αρχιεπισκοπής, Θεωνά Μπακάλη, Ιερατικώς Προϊστάμενο του Ιερού Καθεδρικού Ναού...
26 Ιανουαρίου, 2021 - 9:37
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2021 - 9:38

Επιμνημόσυνη δέηση στο παρεκκλήσι της Αρχιεπ. Θυατείρων

Διαδώστε:
Επιμνημόσυνη δέηση στο παρεκκλήσι της Αρχιεπ. Θυατείρων

Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του προκατόχου του Αρχιεπισκόπου πρώην Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας Κυρού Γρηγορίου, ετέλεσε χθες Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας , στο Παρεκκλήσιο της Αρχιεπισκοπής.

Ο Σεβασμιώτατος πλαισιώθηκε από τους Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτες Νικόδημο Αναγνωστόπουλο, Πρωτοσύγκελλο της Αρχιεπισκοπής, Θεωνά Μπακάλη, Ιερατικώς Προϊστάμενο του Ιερού Καθεδρικού Ναού της του Θεού Σοφίας, Νήφωνα Τσιμαλή, Διευθυντή του Ιδιαιτέρου Γραφείου και Ιερολογ. Αρχιδιάκονο Ευγένιο Τσαραμανίδη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων