13/04/2022 13/04/2022 Ανακοίνωση εξέδωσε η Αρχιεπισκοπή Θυατείρων για την κοίμηση του Μητροπολίτη Ηλιουπόλεως και Θείρων κυρού Χρυσοστόμου (Μαυρογιαννόπουλου). Ο Μακαριστός Ιεράρχης του Οικουμενικού Θρόνου εκοιμήθη το πρωί της Τετάρτης σε ηλικία 95 ετών σε νοσοκομείο της Αθήνας. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε όλη την ανακοίνωση: “Μετά αφάτου λύπης η Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας ανακοινώνει εις το Χριστεπώνυμο...
13 Απριλίου, 2022 - 15:10

Η Αρχιεπισκοπή Θυατείρων για την κοίμηση του Μητροπολίτη Ηλιουπόλεως Χρυσοστόμου

Διαδώστε:
Η Αρχιεπισκοπή Θυατείρων για την κοίμηση του Μητροπολίτη Ηλιουπόλεως Χρυσοστόμου

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αρχιεπισκοπή Θυατείρων για την κοίμηση του Μητροπολίτη Ηλιουπόλεως και Θείρων κυρού Χρυσοστόμου (Μαυρογιαννόπουλου).

Ο Μακαριστός Ιεράρχης του Οικουμενικού Θρόνου εκοιμήθη το πρωί της Τετάρτης σε ηλικία 95 ετών σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε όλη την ανακοίνωση:

“Μετά αφάτου λύπης η Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας ανακοινώνει εις το Χριστεπώνυμο Πλήρωμα αυτής την εις Κύριον εκδημίαν του μακαριστού Μητροπολίτου Ηλιουπόλεως και Θείρων κυρού Χρυσοστόμου σήμερον Τετάρτην 13ην Απριλίου εν Αθήναις.

Ο μακαριστός Μητροπολίτης υπηρέτησεν επί σειράν δεκαετιών ως Επίσκοπος Κυανέων και κατόπιν ως Μητροπολίτης Ηλιουπόλεως και Θείρων εν τω Ιερώ Ναώ Αγίου Αποστόλου Ανδρέου εν Kentish Town, κεντρικού Λονδίνου και ήτο ιδιαιτέρως αγαπητός εις το λαόν του Θεού.

Είθε άπαντες να έχομεν την ευχήν και ας είναι αιωνία αυτού η μνήμη”.

Διαβάστε ακόμη: Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Ηλιουπόλεως και Θείρων Χρυσόστομος

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων