08/07/2020 08/07/2020 Στο πλαίσιο της φετινής χρονιάς, την οποία το Οικουμενικό Πατριαρχείο έχει αφιερώσει στη νεότητα, η Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας καλεί σε εθελοντική εργασία ορθόδοξους εκπαιδευτές, των οποίων το καθήκον θα είναι μέσα από διάφορες δραστηριότητες να προσπαθήσουν να γνωρίσουν την ορθόδοξη πίστη στους νέους. Επί της ουσίας, θα είναι κάτι σαν τους «κατηχητές» των παιδιών. Ο...
08 Ιουλίου, 2020 - 13:33
Τελευταία ενημέρωση: 08/07/2020 - 13:12

Η Μητρόπολη Θυατείρων αναζητά κατηχητές

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Θυατείρων αναζητά κατηχητές

Στο πλαίσιο της φετινής χρονιάς, την οποία το Οικουμενικό Πατριαρχείο έχει αφιερώσει στη νεότητα, η Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας καλεί σε εθελοντική εργασία ορθόδοξους εκπαιδευτές, των οποίων το καθήκον θα είναι μέσα από διάφορες δραστηριότητες να προσπαθήσουν να γνωρίσουν την ορθόδοξη πίστη στους νέους. Επί της ουσίας, θα είναι κάτι σαν τους «κατηχητές» των παιδιών.

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας, που ανέλαβε καθήκοντα περίπου ένα χρόνο πριν, προσπαθεί να πλησιάσει τη νεολαία και να μεταλαμπαδεύσει το «φως» της ορθόδοξης πίστης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στην τελευταία ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής του αναφέρεται ότι το υλικό για την κάθε δραστηριότητα θα παρέχεται δωρεάν, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθυνθούν στην ενορία τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων