20/12/2019 20/12/2019 Μία όμορφη έκπληξη περίμενε τον Καλυμνιακής καταγωγής Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μ.Βρετανίας κ. Νικήτα όταν επισκέφτηκε το Σαουθάμπτον και  συνάντησε μια μικρή  από την Κάλυμνο ντυμένη με την παραδοσιακή στολή ,το καβάδι. Ο Αρχιεπίσκοπος επισκέφθηκε το Σαουθάμπτον, νότια του Λονδίνου, γνωστή πόλη και λιμάνι από την περιπέτεια του «ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ»,την ημέρα του Αγίου Νικολάου και χοροστάτησε στον...
20 Δεκεμβρίου, 2019 - 9:20

Μια μικρή Καλύμνια στον Αρχιεπ. Θυατείρων

Διαδώστε:
Μια μικρή Καλύμνια στον Αρχιεπ. Θυατείρων

Μία όμορφη έκπληξη περίμενε τον Καλυμνιακής καταγωγής Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μ.Βρετανίας κ. Νικήτα όταν επισκέφτηκε το Σαουθάμπτον και  συνάντησε μια μικρή  από την Κάλυμνο ντυμένη με την παραδοσιακή στολή ,το καβάδι.

Ο Αρχιεπίσκοπος επισκέφθηκε το Σαουθάμπτον, νότια του Λονδίνου, γνωστή πόλη και λιμάνι από την περιπέτεια του «ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ»,την ημέρα του Αγίου Νικολάου και χοροστάτησε στον ομώνυμο Ιερό ναό της πόλης.

Η μικρή Καλυμνιά Ιωάννα Τάτση,που διαμένει με την οικογένεια της στο Σαουθάμπτον, ντυμένη με την παραδοσιακή στολή του νησιού της, υποδέχθηκε τον Αρxιεπίσκοπο παραδίδοντας του μάλιστα και μία επιστολή που έστειλε ο Μητροπολίτης Καλύμνου κ. Παίσιος.

Πηγή: kalymnos-news.gr

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων