26/02/2020 26/02/2020 O Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Αναγνωστόπουλος διορίσθη νέος Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο νέος Πρωτοσύγκελλος αντικαθιστά τον Επίσκοπο Τροπαίου κ. Αθανάσιο, “προς τον οποίον εκφράζονται οι βαθείες ευχαριστίες της Αρχιεπισκοπής και του Αρχιεπισκόπου δια την πολυετή προσφορά του στο απαιτητικό τούτο αξίωμα”. Ο νέος Πρωτοσύγκελος είναι Ακαδημαϊκός, Κληρικός...
26 Φεβρουαρίου, 2020 - 12:22
Τελευταία ενημέρωση: 26/02/2020 - 12:13

Νέος Πρωτοσύγκελλος στην Αρχιπ. Θυατείρων

Διαδώστε:
Νέος Πρωτοσύγκελλος στην Αρχιπ. Θυατείρων

O Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Αναγνωστόπουλος διορίσθη νέος Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο νέος Πρωτοσύγκελλος αντικαθιστά τον Επίσκοπο Τροπαίου κ. Αθανάσιο, “προς τον οποίον εκφράζονται οι βαθείες ευχαριστίες της Αρχιεπισκοπής και του Αρχιεπισκόπου δια την πολυετή προσφορά του στο απαιτητικό τούτο αξίωμα”.

Ο νέος Πρωτοσύγκελος είναι Ακαδημαϊκός, Κληρικός ο οποίος διακονεί την Εκκλησία επι εικοσιπέντε έτη, έχει ήδη επιδείξει ευρύ εκκλησιαστικό έργο, διαθέτει εκτενή διοικητική πείρα και συνεπώς την ανάλογη γνώση και ικανότητα να επωμισθεί το βαρύ έργο που του ανατίθεται.

Αναλαμβάνει επισήμως τα καθήκοντά του την 1η Μαρτίου 2020.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων