01/10/2019 01/10/2019 Ο Αρχιεπίσκοπος Νικήτας στη Δημαρχία του Τάρπον Σπρίνγκς – Φλώριδα. Τιμή στον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων, κ. Νικήτα, στην πόλη, όπου ο ίδιος μεγάλωσε απο τον Ελληνο-Αμερικανό Δήμαρχο Χ. Αλαχούζο, παρουσία του Βουλευτή και εξαδέλφου του Αρχιεπισκόπου, Κ. Μπιλιράκη, επισήμων της ελληνικής ομογένειας και του διπλωματικού σώματος, καθώς και πλήθος κόσμου και συγγενών του Αρχιεπισκόπου.  ...
01 Οκτωβρίου, 2019 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2019 - 21:04

Ο Αρχιεπίσκοπος Νικήτας στον τόπο όπου μεγάλωσε

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Νικήτας στον τόπο όπου μεγάλωσε

Ο Αρχιεπίσκοπος Νικήτας στη Δημαρχία του Τάρπον Σπρίνγκς – Φλώριδα.

Τιμή στον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων, κ. Νικήτα, στην πόλη, όπου ο ίδιος μεγάλωσε απο τον Ελληνο-Αμερικανό Δήμαρχο Χ. Αλαχούζο, παρουσία του Βουλευτή και εξαδέλφου του Αρχιεπισκόπου, Κ. Μπιλιράκη, επισήμων της ελληνικής ομογένειας και του διπλωματικού σώματος, καθώς και πλήθος κόσμου και συγγενών του Αρχιεπισκόπου.

 

 

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ 29ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ TARPON SPRINGS, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Νικήτα:

 

 

PHOTO – SOURCE: Fb Tony Angelatos

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων