23/01/2024 23/01/2024 Ο Επίσκοπος Κλαυδιουπόλεως κ. Ιάκωβος χοροστάτησε, στις 21 Ιανουαρίου, του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον ιερό ναό του Αγίου Παντελεήμονος, Harrow, του Βορειοδυτικού Λονδίνου. Ο Θεοφιλέστατος μετέφερε στο εκκλησίασμα την πατρική αγάπη και τις ευχές του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα. Ο Θεοφιλέστατος τόνισε το έργο που επιτελεί ο Αρχιεπίσκοπος και...
23 Ιανουαρίου, 2024 - 13:08
Τελευταία ενημέρωση: 23/01/2024 - 12:36

Ο Επίσκοπος Κλαυδιουπόλεως Ιάκωβος στον Άγιο Παντελεήμονα Harrow

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Κλαυδιουπόλεως Ιάκωβος στον Άγιο Παντελεήμονα Harrow

Ο Επίσκοπος Κλαυδιουπόλεως κ. Ιάκωβος χοροστάτησε, στις 21 Ιανουαρίου, του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον ιερό ναό του Αγίου Παντελεήμονος, Harrow, του Βορειοδυτικού Λονδίνου. Ο Θεοφιλέστατος μετέφερε στο εκκλησίασμα την πατρική αγάπη και τις ευχές του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα.

Ο Θεοφιλέστατος τόνισε το έργο που επιτελεί ο Αρχιεπίσκοπος και το όμορφο και ελπιδοφόρο όραμα που έχει για το μέλλον της τοπικής εκκλησίας, ιδιαιτέρως στον τομέα της νεολαίας. Επίσης, στο κήρυγμά του (με βάση την περικοπή της ημέρας, των 10 λεπρών) ο Θεοφιλέστατος υπογράμμισε το στοιχείο της ευγνωμοσύνης στην ζωή του κάθε Χριστιανού, ως μια έκφραση και μια κατάσταση δοξολογίας προς τον Τριαδικό Θεό.

Μετά το πέρας της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας και την καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας, ακολούθησε πλούσιο γεύμα στην κοινοτική αίθουσα με την υψηλή παρουσία του εντιμοτάτου δημάρχου του Harrow, Ramji Chauhan.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων