20/04/2020 20/04/2020 Τις ευχαριστίες της προς τον Πρωθυπουργό της Αγγλίας Μπόρις Τζόνσον εξέφρασε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, για τις ευχές που απέστειλε σχετικά με τον εορτασμό του Ορθοδόξου Πάσχα.  Η Αρχιεπισκοπή σε ανακοίνωσή της, τονίζει πως προσεύχεται, μεταφέροντας και τις καλύτερες ευχές της, για τη πλήρη αποκατάσταση της υγείας του κ. Τζόνσον, ο οποίος...
20 Απριλίου, 2020 - 18:47
Τελευταία ενημέρωση: 20/04/2020 - 18:48

Ο Μπ. Τζόνσον ευχήθηκε για το Ορθόδοξο Πάσχα

Διαδώστε:
Ο Μπ. Τζόνσον ευχήθηκε για το Ορθόδοξο Πάσχα

Τις ευχαριστίες της προς τον Πρωθυπουργό της Αγγλίας Μπόρις Τζόνσον εξέφρασε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, για τις ευχές που απέστειλε σχετικά με τον εορτασμό του Ορθοδόξου Πάσχα. 

Η Αρχιεπισκοπή σε ανακοίνωσή της, τονίζει πως προσεύχεται, μεταφέροντας και τις καλύτερες ευχές της, για τη πλήρη αποκατάσταση της υγείας του κ. Τζόνσον, ο οποίος δοκιμάστηκε από τον ιό COVID-19.

Παράλληλα, εκφράζει ευχαριστίες προς Βουλευτές και Δημάρχους που με τη σειρά τους έστειλαν τις ευχές για την εορτή του Πάσχα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων