06/10/2020 06/10/2020 Ο νέος Πρέσβης της Ελλάδος στο Λονδίνο, Εξοχώτατος κ. Ιωάννης Ραπτάκης συνοδευόμενος από την σύζυγό του Εξοχωτάτη κα Σουλτανοπούλου Γεωργία Γενική Προξένο της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη γνωριμίας επί τη αναλήψη των καθηκόντων του μετά του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα στο Μέγαρο της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων, την Τρίτη 6 Οκτωβρίου...
06 Οκτωβρίου, 2020 - 21:29
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2020 - 21:47

Ο νέος Έλληνας πρέσβης πήρε την ευχή του Αρχιεπισκόπου

Διαδώστε:
Ο νέος Έλληνας πρέσβης πήρε την ευχή του Αρχιεπισκόπου

Ο νέος Πρέσβης της Ελλάδος στο Λονδίνο, Εξοχώτατος κ. Ιωάννης Ραπτάκης συνοδευόμενος από την σύζυγό του Εξοχωτάτη κα Σουλτανοπούλου Γεωργία Γενική Προξένο της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη γνωριμίας επί τη αναλήψη των καθηκόντων του μετά του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα στο Μέγαρο της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων, την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020.

Ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε τον νέον Πρέσβη για τις δράσεις της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων από της αναλήψεως των καθηκόντων του, τον Ιούλιο του παρελθόντος έτους. Ο Πρέσβης ανανέωσε την δέσμευση της Μητέρας Πατρίδας Ελλάδας για την πλήρη αρωγή και συμπαράσταση προς την Ιερά Αρχιεπισκοπή.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων