05/10/2019 05/10/2019 Μετά από τρία χρόνια σιωπής, αργίας και απουσίας, o Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωσήφ Παλιούρας επανέρχεται στο τιμόνι της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Αρχισπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας, την οποία ίδρυσε και διήθυνε για 30 χρόνια. Ο ίδιος ευχαριστεί θερμά τον Σεβασμιώτατο κ. Νικήτα για τον διορισμό του ως Διευθυντή και την υποστήριξή του. Όπως αναφέρεται...
05 Οκτωβρίου, 2019 - 16:48
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2019 - 17:03

Επανέρχεται στο τιμόνι της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής

Διαδώστε:
Επανέρχεται στο τιμόνι της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής

Μετά από τρία χρόνια σιωπής, αργίας και απουσίας, o Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωσήφ Παλιούρας επανέρχεται στο τιμόνι της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Αρχισπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας, την οποία ίδρυσε και διήθυνε για 30 χρόνια.

Ο ίδιος ευχαριστεί θερμά τον Σεβασμιώτατο κ. Νικήτα για τον διορισμό του ως Διευθυντή και την υποστήριξή του.

Όπως αναφέρεται στο διοριστήριο γράμμα εκ μέρους του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Θυατείρων: “Είμαστε βέβαιοι, ότι θα επιδείξετε ιδιαίτερη μέριμνα για την προσέλκυση νέων μαθητών και την καλή οργάνωση της Σχολής με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξή της”.

ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΡΑΜΜΑ:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων