27/07/2019 27/07/2019 Στη Μεγάλη Βρετανία χτυπά η καρδιά της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας, αφού θα λάβει χώρα στις 13.00 ώρα Ελλάδος η ενθρόνιση μετά από 31 ολόκληρα χρόνια νέου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας με τους πιστούς να βιώνουν αξέχαστες και ιστορικές στιγμές. Η σημερινή ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτα πραγματοποιείται στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας...
27 Ιουλίου, 2019 - 12:09
Τελευταία ενημέρωση: 27/07/2019 - 15:22

Οι πρώτες εικόνες λίγο πριν την ενθρόνιση

Διαδώστε:
Οι πρώτες εικόνες λίγο πριν την ενθρόνιση

Στη Μεγάλη Βρετανία χτυπά η καρδιά της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας, αφού θα λάβει χώρα στις 13.00 ώρα Ελλάδος η ενθρόνιση μετά από 31 ολόκληρα χρόνια νέου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας με τους πιστούς να βιώνουν αξέχαστες και ιστορικές στιγμές.

Η σημερινή ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτα πραγματοποιείται στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας, Bayswater, στο Λονδίνο. Ήδη ο κόσμος έχει αρχίσει και συγκεντρώνεται ενώ στο Λονδίνο αυτή τη στιγμή βρέχει. Οι πιστοί όμως αψηφούν και τη βροχή αφού θέλουν να βρεθούν σε αυτή τη μεγάλη στιγμή της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι έχει στηθεί ειδικό κουβούκλιο στο οποίο θα μεταδίδεται στον εξωτερικό χώρο του καλαίσθητου ναού η ενθρόνιση.

Δείτε τα βίντεο:

 

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων