02/10/2023 02/10/2023 Ως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας προσέφερε το ποσό των 9.900 ευρώ προς το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων. Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Νικήτας απέστειλε στην Καρδίτσα τον Βοηθό Επίσκοπο της Ι. Αρχιεπισκοπής, Θεοφ. Μελιτηνής κ. Μάξιμο, και ενημερώθηκε για την εκεί κατάσταση....
02 Οκτωβρίου, 2023 - 12:05
Τελευταία ενημέρωση: 02/10/2023 - 12:13

Οικονομική στήριξη των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας από την Αρχιεπισκοπή Θυατείρων

Διαδώστε:
Οικονομική στήριξη των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας από την Αρχιεπισκοπή Θυατείρων

Ως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας προσέφερε το ποσό των 9.900 ευρώ προς το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Νικήτας απέστειλε στην Καρδίτσα τον Βοηθό Επίσκοπο της Ι. Αρχιεπισκοπής, Θεοφ. Μελιτηνής κ. Μάξιμο, και ενημερώθηκε για την εκεί κατάσταση. Τον Θεοφιλέστατο υποδέχθηκε και φιλοξένησε ο οικείος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, ο οποίος τον ξενάγησε σε Δομές των πλημμυροπαθών.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Τιμόθεος, ο οποίος συνεργάζεται νυχθημερόν με τις τοπικές Αρχές για τη στήριξη των ανθρώπων που έχασαν όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία λόγω της πλημμύρας, ευχαρίστησε για τη δωρεά που τόσο πολύ έχουν ανάγκη τα θύματα της κακοκαιρίας.

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Νικήτας και οι πιστοί της Ι. Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας προσεύχονται για την επούλωση των πληγών των θυμάτων της φοβερής αυτής πλημμύρας, καθώς και για όλους όσους υπέφεραν από τις πρόσφατες φυσικές καταστροφές στην Ελλάδα.

Φωτογραφίες: Ι. Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων