21/01/2020 21/01/2020 Τη Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020, κατόπιν προσκλήσεως του Εξοχωτάτου Πρέσβυ κ. Δημητρίου Καραμήτρου-Τζηρά, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Νικήτας, ευλόγησε την Βασιλόπιττα της Πρεσβείας της Ελλάδος στο Λονδίνο. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε το προσωπικό της ελληνικής πρεσβείας στην βρετανική πρωτεύουσα, το οποίο δέχθηκε τις ευχές και τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου. Ο κ. Τζηράς ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την...
21 Ιανουαρίου, 2020 - 9:25
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2020 - 8:52

Στην ελληνική πρεσβεία ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων

Διαδώστε:
Στην ελληνική πρεσβεία ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων

Τη Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020, κατόπιν προσκλήσεως του Εξοχωτάτου Πρέσβυ κ. Δημητρίου Καραμήτρου-Τζηρά, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Νικήτας, ευλόγησε την Βασιλόπιττα της Πρεσβείας της Ελλάδος στο Λονδίνο.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε το προσωπικό της ελληνικής πρεσβείας στην βρετανική πρωτεύουσα, το οποίο δέχθηκε τις ευχές και τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου.
Ο κ. Τζηράς ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την προσφορά του και εξέφρασε την ελπίδα ότι θα συνεχιστεί η στενή συνεργασία Πρεσβείας- Αρχιεπισκοπής για την στήριξη της ελληνικής κοινότητας στη Βρετανίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων