08/04/2020 10/04/2020 Εκτός από την εθελοντική δράση που προσφέρει, το καινούργιο Γραφείο Νεότητας της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Νικήτα, βρίσκεται σε μια διαδικασία ανανέωσης της ποιμαντικής διακονίας της Νεότητας. Ειδικώς σε αυτές τις ιδιαίτερα δύσκολες ημέρες που ζούμε, εστιάζοντας στην διαδικτυακή παρουσία, οι νέοι της Βρετανίας ανακοινώνουν νέες πρωτοβουλίες...
08 Απριλίου, 2020 - 8:28
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2020 - 1:04

Στις επάλξεις οι νέοι της Αρχιεπ. Θυατείρων

Διαδώστε:
Στις επάλξεις οι νέοι της Αρχιεπ. Θυατείρων

Εκτός από την εθελοντική δράση που προσφέρει, το καινούργιο Γραφείο Νεότητας της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Νικήτα, βρίσκεται σε μια διαδικασία ανανέωσης της ποιμαντικής διακονίας της Νεότητας.
Ειδικώς σε αυτές τις ιδιαίτερα δύσκολες ημέρες που ζούμε, εστιάζοντας στην διαδικτυακή παρουσία, οι νέοι της Βρετανίας ανακοινώνουν νέες πρωτοβουλίες – νέα εβδομαδιαία βίντεο κατήχησης, κάθε εβδομάδα από διαφορετική κοινότητα της Αρχιεπισκοπής, με διάφορους κληρικούς και ομιλητές. Ένα σύντομο κατηχητικό μάθημα αφιερωμένο στους νέους.

“Καθώς ξεκινάμε αυτή την καινούργια προσπάθεια και το νέο δίκτυο της ποιμαντικής διακονίας των νέων, δημιουργώντας ένα εξειδικευμένο τμήμα στην ιστοσελίδα μας και στη σελίδα στο Facebook, σας παρακαλούμε να υποστηρίξετε αυτή την πρωτοβουλία, στέλνοντας τα άρθρα και τα βίντεό μας σε νέες οικογένειες και στα παιδιά σας διότι όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι αν και δεν μπορούμε να εκκλησιαστούμε, η Εκκλησία είναι εδώ, παρούσα στη ζωή μας, έστω και διαδικτυακά” αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων