06/05/2023 06/05/2023 Τη βαθειά συγκίνησή του εκφράζει ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας για τη συμμετοχή στη στέψη του Βασιλιά Καρόλου Γ’ και της Βασίλισσας Καμίλα. «Μετά βαθείας συγκινήσεως, ευχαριστιών και ευγνωμοσύνης για την τιμητική πρόσκληση της Αυτού Μεγαλειότητος, Βασιλέως Καρόλου Γ’, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας παρέστη και συμμετείχε στην...
06 Μαΐου, 2023 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 06/05/2023 - 18:46

Συγκινημένος ο Θυατείρων για τη συμμετοχή του στη στέψη του Καρόλου Γ’ (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Συγκινημένος ο Θυατείρων για τη συμμετοχή του στη στέψη του Καρόλου Γ’ (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Τη βαθειά συγκίνησή του εκφράζει ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας για τη συμμετοχή στη στέψη του Βασιλιά Καρόλου Γ’ και της Βασίλισσας Καμίλα.

«Μετά βαθείας συγκινήσεως, ευχαριστιών και ευγνωμοσύνης για την τιμητική πρόσκληση της Αυτού Μεγαλειότητος, Βασιλέως Καρόλου Γ’, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας παρέστη και συμμετείχε στην Τελετή Στέψης του νέου Βασιλέως, το Σάββατο, 6 Μαΐου 2023.

Ο Σεβασμιώτατος κατά την Τελετή απηύθυνε προσευχή προς τον Κύριο να προστατεύει και να καθοδηγεί τον νέο Μονάρχη.

Με εντολή της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, αύριο, Κυριακή 7 Μαΐου 2023, θα τελεστεί ειδική Δοξολογία προς τιμήν του Βασιλέως σε όλες τις Κοινότητες της Ι. Αρχιεπισκοπής», αναφέρεται σε σχετικό ανακοινωθέν της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων.

Διαβάστε επίσης για το θέμα:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων