26/05/2020 26/05/2020 Η ίδρυση Γραφείου Νεότητας ήταν από τις πρώτες προτεραιότητες του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, κ. Νικήτα, ο οποίος από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του διετύπωσε την πρόθεσή του να είναι κοντά στους νέους. Τα ηνία του νέου αυτού γραφείου ως συντονιστής, ανέλαβε ο Αλέξιος Φλωρίδης. Ο κ. Φλωρίδης, Συντονιστής Νεότητος Ιερας Αρχιεπισκοπής...
26 Μαΐου, 2020 - 8:15
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2020 - 8:18

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: “Η Αρχιεπισκοπή Θυατείρων στηρίζει τους νέους”

Διαδώστε:
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: “Η Αρχιεπισκοπή Θυατείρων στηρίζει τους νέους”

Η ίδρυση Γραφείου Νεότητας ήταν από τις πρώτες προτεραιότητες του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, κ. Νικήτα, ο οποίος από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του διετύπωσε την πρόθεσή του να είναι κοντά στους νέους. Τα ηνία του νέου αυτού γραφείου ως συντονιστής, ανέλαβε ο Αλέξιος Φλωρίδης.

Ο κ. Φλωρίδης, Συντονιστής Νεότητος Ιερας Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, μιλά στο Πρακτορείο Ορθοδοξία και τη Ναταλία Δανδόλου για τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η Αρχιεπισκοπή.
Περιγράφει τις δύσκολες ώρες της πανδημίας στη Μεγάλη Βρετανία, τις προσπάθειες που γίνονται ώστε να μην χαθεί η επαφή με τους νέους και τα παιδιά, αλλά και τα σχέδια για το μέλλον.
Τονίζει ότι η Εκκλησία βρίσκεται ενεργά στο πλευρό των ανθρώπων που μεταβαίνουν στη Μεγάλη Βρετανία, στηρίζει με ειδικά προγράμματα τους φοιτητές και αναπτύσσει έντονη φιλανθρωπική δράση

Ακούστε τη συνέντευξη

floridis from ORTHODOXIANEWSAGENCY on Vimeo.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων