12/09/2019 12/09/2019 Τα ονομαστήριά του άγει την ερχόμενη Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, ο νέος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας. Σύμφωνα με πρόγραμμα της Αρχιεπισκοπής, το πρωί θα τελεστεί Όρθρος & Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό της του Θεού Σοφίας, Bayswater, Δ Λονδίνου. Θα ακολουθήσει δεξίωση στην Κρύπτη του Καθεδρικού Ναού. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας (5-8μ.μ.),...
12 Σεπτεμβρίου, 2019 - 14:50

Τα ονομαστήρια του Αρχιεπ. Θυατείρων κ. Νικήτα

Διαδώστε:
Τα ονομαστήρια του Αρχιεπ. Θυατείρων κ. Νικήτα

Τα ονομαστήριά του άγει την ερχόμενη Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, ο νέος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας.

Σύμφωνα με πρόγραμμα της Αρχιεπισκοπής, το πρωί θα τελεστεί Όρθρος & Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό της του Θεού Σοφίας, Bayswater, Δ Λονδίνου. Θα ακολουθήσει δεξίωση στην Κρύπτη του Καθεδρικού Ναού.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας (5-8μ.μ.), ο Σεβασμιώτατος θα δεχθεί τις εόρτιες ευχές στο Μέγαρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, 5 Craven Hill, London W2 3EN.

Το Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, Εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού Όρθρος & Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό Τιμίου Σταυρού και Αρχαγγέλου Μιχαήλ, Golders Green, στο ΒΔ Λονδίνο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων