17/10/2019 17/10/2019 Μέσα σε κλίμα κατανύξεως και συγκίνησης έλαβε χώρα στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας στο Wood Green, ο Αγιασμός και το επίσημο ξεκίνημα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής από τον σεπτό Ποιμενάρχη Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας, κ. κ. Νικήτα. Στον κατάμεστο Ναό της Παναγίας παρόντες ήσαν ο Επίσκοπος Τροπαίου κ. Αθανάσιος οι προϊστάμενές της ΕΕΑ &...
17 Οκτωβρίου, 2019 - 16:43
Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2019 - 17:04

Wood Green: Ο Αγιασμός της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής

Διαδώστε:
Wood Green: Ο Αγιασμός της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής

Μέσα σε κλίμα κατανύξεως και συγκίνησης έλαβε χώρα στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας στο Wood Green, ο Αγιασμός και το επίσημο ξεκίνημα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής από τον σεπτό Ποιμενάρχη Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας, κ. κ. Νικήτα.

Στον κατάμεστο Ναό της Παναγίας παρόντες ήσαν ο Επίσκοπος Τροπαίου κ. Αθανάσιος οι προϊστάμενές της ΕΕΑ & ΚΕΑ πρόεδροι Εκκλησιών αδελφοί συλλειτουργοί Κληρικοί, αρκετοί παλαιοί και νέοι μαθητές και φίλοι και υποστηρικτές της Σχολής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες: Αλέξη Γενάρη – Νεκτάριου Βαρδίκου 

SOURCE: Fb Joseph Paliouras 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων