10/10/2023 10/10/2023 Στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Λουκά Μπέρμιγχαμ λειτούργησε το Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας, παρουσία πλήθους ευλαβών προσκυνητών. Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος, τέλεσε την εις Διάκονον Χειροτονία του υποψηφίου κ. Γρηγορίου Craveiro, συλλειτουργούντων πολλών ιερέων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και εξ Ελλάδος. Συμπροσευχόμενοι παρέστησαν...
10 Οκτωβρίου, 2023 - 14:32
Τελευταία ενημέρωση: 10/10/2023 - 14:35

Χειροτονία Διακόνου από τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων

Διαδώστε:
Χειροτονία Διακόνου από τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων

Στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Λουκά Μπέρμιγχαμ λειτούργησε το Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας, παρουσία πλήθους ευλαβών προσκυνητών.

Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος, τέλεσε την εις Διάκονον Χειροτονία του υποψηφίου κ. Γρηγορίου Craveiro, συλλειτουργούντων πολλών ιερέων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και εξ Ελλάδος.

Συμπροσευχόμενοι παρέστησαν οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι Μελιτηνής κ. Μάξιμος και Κλαυδιουπόλεως κ. Ιάκωβος.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας οι πιστοί ευχήθηκαν τα δέοντα στον νέο Διάκονο και ακολούθησε κέρασμα σε αίθουσα της Ελληνικής Κυπριακής Εστίας.

  

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων