12/03/2020 26/03/2021 Να ακολουθήσουν τις οδηγίες που εξέδωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο αναφορικά με τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό καλεί το ποίμνιο ο Αρχιεπίσκοπος Καναδά κ. Σωτήριος, τονίζοντας ότι  προσεύχεται “ο Θεός σύντομα να μας απαλλάξει απ΄αυτή τη δοκιμασία” Διαβάστε την ανακοίνωση του Αρχιεπισκόπου Καναδά Αγαπητοί εν Κυρίω, Είμαι βέβαιος, ότι όλοι σας σκέφτεσθε το πρόβλημα του...
12 Μαρτίου, 2020 - 10:27
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2021 - 2:46

Αρχιεπ. Καναδά: Ακολουθούμε τις συστάσεις του Οικ. Πατριαρχείου

Διαδώστε:
Αρχιεπ. Καναδά: Ακολουθούμε τις συστάσεις του Οικ. Πατριαρχείου

Να ακολουθήσουν τις οδηγίες που εξέδωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο αναφορικά με τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό καλεί το ποίμνιο ο Αρχιεπίσκοπος Καναδά κ. Σωτήριος, τονίζοντας ότι  προσεύχεται “ο Θεός σύντομα να μας απαλλάξει απ΄αυτή τη δοκιμασία”

Διαβάστε την ανακοίνωση του Αρχιεπισκόπου Καναδά

Αγαπητοί εν Κυρίω,
Είμαι βέβαιος, ότι όλοι σας σκέφτεσθε το πρόβλημα του κορονοϊού. Δεν έχω μέχρι τώρα εκφράσει καμμία ιδέα, διότι περίμενα τις ενέργειες, στο θέμα αυτό, του Παναγιωτάτου Οικουμενικού μας Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου και της περί Αυτόν Αγίας και Ιεράς Συνόδου. Σήμερα ήλθε ανακοινωθέν το οποίο με πολύ σεβασμό προς το Οικουμενικό μας Πατριαρχείο, αλλά και αγάπη προς όλους τους χριστιανούς, το στέλνω και παρακαλώ άπαντες να ακολουθήσουν τις συνετές αυτές οδηγίες.
Προσεύχομαι ο Θεός σύντομα να μας απαλλάξει απ΄αυτή τη δοκιμασία. Παρακαλώ να συνεχίσετε την Μ. Σαρακοστή με πίστη και ευλάβεια, ώστε να απολαμβάνετε πνευματική ανάταση και με υγεία και χαρά να φθάσουμε όλοι να προσκυνήσουμε τα Άγια Πάθη του Χριστού μας και να γιορτάσουμε την Ανάστασή Του.
Με πατρική αγάπη και θερμές ευχές
Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ
Ο ΚΑΝΑΔΑ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων