21/04/2020 26/03/2021 Τη θλίψη του για το φονικό που στοίχισε τη ζωή σε 18 ανθρώπους στη Νέα Σκωτία εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Αρχιεπίσκοπος Καναδά κ. Σωτήριος. “Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Σωτήριος, μαζί με το πλήρωμα της ελληνορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Καναδά, θρηνούν την τραγική και παράλογη απώλεια της ζωής που συνέβη στην Νέα Σκωτία” αναφέρεται στην ανακοίνωση. “Αυτό το...
21 Απριλίου, 2020 - 8:47
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2021 - 2:46

Δέηση από τον Αρχιεπ. Καναδά για το τραγικό φονικό

Διαδώστε:
Δέηση από τον Αρχιεπ. Καναδά για το τραγικό φονικό

Τη θλίψη του για το φονικό που στοίχισε τη ζωή σε 18 ανθρώπους στη Νέα Σκωτία εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Αρχιεπίσκοπος Καναδά κ. Σωτήριος.
“Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Σωτήριος, μαζί με το πλήρωμα της ελληνορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Καναδά, θρηνούν την τραγική και παράλογη απώλεια της ζωής που συνέβη στην Νέα Σκωτία” αναφέρεται στην ανακοίνωση.
“Αυτό το σπαραξικάρδιο περιστατικό στοίχισε τη ζωή 18 ανεκτίμητων ψυχών, συμπεριλαμβανομένης της αστυνομικού Heidi Stevenson, 23 ετών βετεράνου της αστυνομίας” τονίζει ο Αρχιεπίσκοπος Καναδά και προσθέτει: “Η Αρχιεπισκοπή θρηνεί μαζί με όλους εκείνους που επηρεάστηκαν από αυτή την πράξη αποτρόπαιης βίας και προσεύχεται για την ανάπαυση των ψυχών όλων των θυμάτων ώστε να βρεθούν στην αγκαλιά του Αναστάντος Κυρίου.
Αμέσως μετά την θλιβερή είδηση, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Σωτήριος έκανε μια σύντομη δέηση στο προσωπικό του παρεκκλήσι που είναι αφιερωμένο στην Ζωοδόχο Πηγή, για όλα τα θύματα, καθώς επίσης και για τον δράστη του χειρότερου εγκλήματος στην ιστορία του Καναδά ώστε να συγχωρηθεί.
Καθώς οι ορθόδοξοι χριστιανοί γιόρτασαν την Ανάσταση του Ιησού Χριστού, είθε η γνώση της αιώνιας ζωής να δώσει ελπίδα και ανάπαυση στις οικογένειες των θυμάτων και στους φίλους των σε αυτή την πολύ δύσκολη ώρα».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων