21/11/2020 26/03/2021 Με την είδηση της αναγγελίας της κοιμήσεως εν Κυρίω του Πατριάρχου Σερβίας κυρού Ειρηναίου η Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Καναδά συμμετέχει στο πένθος του Σερβικού Λαού. Στο μήνυμά της αναφέρει “Ο Πατριάρχης Ειρηναίος ήταν ταπεινός, ειρηνικός και ένας άνθρωπος με βαθιά πίστη και αγάπη για την Ορθοδοξία. Αιωνία του η μνήμη”. Μάλιστα συνοδεύει την ανάρτησή της με...
21 Νοεμβρίου, 2020 - 10:29
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2021 - 2:45

Η Αρχιεπισκοπή Καναδά “αποχαιρετά” τον Πατριάρχη Σερβίας

Διαδώστε:
Η Αρχιεπισκοπή Καναδά “αποχαιρετά” τον Πατριάρχη Σερβίας

Με την είδηση της αναγγελίας της κοιμήσεως εν Κυρίω του Πατριάρχου Σερβίας κυρού Ειρηναίου η Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Καναδά συμμετέχει στο πένθος του Σερβικού Λαού. Στο μήνυμά της αναφέρει “Ο Πατριάρχης Ειρηναίος ήταν ταπεινός, ειρηνικός και ένας άνθρωπος με βαθιά πίστη και αγάπη για την Ορθοδοξία. Αιωνία του η μνήμη”. Μάλιστα συνοδεύει την ανάρτησή της με φωτογραφίες από την επίσκεψη του μακαριστού Πατριάρχου Σερβίας στην τότε Μητρόπολη Καναδά στα πλαίσια της επισκέψεώς του στο Τορόντο το 2015.  

Δείτε το μήνυμα της Αρχιεπισκοπής Καναδά: 

 

Δείτε φωτογραφίες: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων