09/10/2019 26/03/2021 Συνήλθε την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, υπό την προεδρεία του Αρχιεπισκόπου Καναδά κ. Σωτηρίου, το Αρχιεπισκοπικό Συμβούλιο Καναδά. Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Σωτήριος, διαβίβασε την αγάπη και τις ευλογίες της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου. Υπενθυμίζεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος επισκέφθηκε προσφάτως το Φανάρι για τη συνεδρίαση της Αγίας και Ιεράς Συνόδου το Οικουμενικού Πατριαρχείου. Ο π....
09 Οκτωβρίου, 2019 - 8:53
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2021 - 2:46

Οι νέοι, πρώτη προτεραιότητα για την Αρχιεπ. Καναδά

Διαδώστε:
Οι νέοι, πρώτη προτεραιότητα για την Αρχιεπ. Καναδά

Συνήλθε την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, υπό την προεδρεία του Αρχιεπισκόπου Καναδά κ. Σωτηρίου, το Αρχιεπισκοπικό Συμβούλιο Καναδά.

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Σωτήριος, διαβίβασε την αγάπη και τις ευλογίες της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου. Υπενθυμίζεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος επισκέφθηκε προσφάτως το Φανάρι για τη συνεδρίαση της Αγίας και Ιεράς Συνόδου το Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Ο π. Παναγιώτης Αυγερόπουλος, πρόεδρος του Συνδέσμου των Ιερέων, αναφέρθηκε στο ανάγνωσμα «γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς», το οποίο αποτελεί το σύνθημα της Αρχιεπισκοπής Καναδά για το νέο εκκλησιαστικό έτος.

Το Συμβούλιο ασχολήθηκε με την ανάληψη πρωτοβουλιών που στοχεύουν στους νέους, αλλά και για προσέλκυση περισσοτέρων πιστών στη ζωή της Εκκλησίας.

Τις εργασίες του Αρχιεπισκοπικού Συμβουλίου παρακολούθησαν, ο Πρέσβης της Κύπρου στον Καναδά Βασίλειος Φιλίππου και ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Τορόντο Βασίλης Μαλιγκούδης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων