13/04/2022 16/04/2022 Σον Καναδά πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη ο Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα απόδημου Ελληνισμού, κ. Ανδρέας Κατσανιώτης. Στο πρόγραμμα των επαφών του κ. Κατσανιώτη με τους ομογενειακούς φορείς συμπεριλαμβανόταν και η συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Καναδά κ. Σωτήριο.  Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε με τον Σεβασμιώτατο κ. Σωτήριο ο κ. Κατσανιώτης έγραψε στα...
13 Απριλίου, 2022 - 11:12
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2022 - 17:13

Στην Αρχιεπισκοπή Καναδά ο Έλληνας ΥΦΕΞ

Διαδώστε:
Στην Αρχιεπισκοπή Καναδά ο Έλληνας ΥΦΕΞ

Σον Καναδά πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη ο Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα απόδημου Ελληνισμού, κ. Ανδρέας Κατσανιώτης. Στο πρόγραμμα των επαφών του κ. Κατσανιώτη με τους ομογενειακούς φορείς συμπεριλαμβανόταν και η συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Καναδά κ. Σωτήριο. 

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε με τον Σεβασμιώτατο κ. Σωτήριο ο κ. Κατσανιώτης έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

“Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Καναδά Σωτήριος επί 48 έτη κρατά σταθερά το τιμόνι της Ελληνορθόδοξης διασποράς Βορείου Αμερικής. Αποτελεί σημείο αναφοράς για τον Ελληνισμό του Καναδά. Είχα την χαρά να με ξεναγήσει στο Ελληνορθόδοξο σχολείο και σε κοινωφελή ιδρύματα”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων