02/03/2023 04/03/2023 “Οι προσευχές όλων μας είναι με τους πληγέντες, τους συγγενείς αυτών, αλλά και όσους έχασαν τη ζωή τους κατά τη σφοδρή σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη αναφέρει στο συλλυπητήριο μήνυμα του ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Καναδά κ. Σωτήριος. Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Καναδά Θεοφιλεστάτους Επισκόπους, Ευλαβεστάτους Ιερατικώς Προϊσταμένους, της Ελληνικής Ορθοδόξου Αρχιεπισκοπής Καναδά Αγαπητοί εν Κυρίω, Η...
02 Μαρτίου, 2023 - 20:00
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2023 - 0:58

Συλλυπητήριο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Καναδά για το δυστύχημα στα Τέμπη

Διαδώστε:
Συλλυπητήριο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Καναδά για το δυστύχημα στα Τέμπη

“Οι προσευχές όλων μας είναι με τους πληγέντες, τους συγγενείς αυτών, αλλά και όσους έχασαν τη ζωή τους κατά τη σφοδρή σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη αναφέρει στο συλλυπητήριο μήνυμα του ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Καναδά κ. Σωτήριος.

Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Καναδά

Θεοφιλεστάτους Επισκόπους,
Ευλαβεστάτους Ιερατικώς Προϊσταμένους, της Ελληνικής Ορθοδόξου Αρχιεπισκοπής Καναδά
Αγαπητοί εν Κυρίω,
Η χάρη του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, η αγάπη του Θεού Πατέρα και η κοινωνία του Αγ. Πνεύματος να είναι πάντα μαζί σας.
Είμαι βέβαιος, ότι έχετε ακούσει για το φοβερό σιδηροδρομικό ατύχημα στην Ελλάδα. Όλων μας οι προσευχές είναι με τους πληγέντες και τους συγγενείς αυτών, αλλά και τους θανόντες.
Προσευχόμαστε για την ανάπαυση των ψυχών των φονευθέντων, την πλήρη αποκατάσταση της υγείας των πληγωθέντων και την ψυχική δύναμη των συγγενών αυτών για την αντιμετώπιση του μεγάλου αυτού κακού.
Παρακαλώ την ερχομένη Κυριακή της Ορθοδοξίας, 5 Μαρτίου 2023:
α) Να προστεθεί μία αίτηση στη Θεία Λειτουργία “υπέρ της πλήρους αποκαταστάσεως της υγείας των εν τω σιδηροδρομικώ ατυχήματι πληγέντων αδελφών ημών, του Κυρίου δεηθώμεν”.
β) Μετά τη Θεία Λειτουργία να τελεστεί Τρισάγιο υπέρ των ψυχών των φονευθέντων αδελφών ημών κατά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα.
Εύχομαι σε όλους καλή Μεγάλη Σαρακοστή.
Με πατρική αγάπη και θερμές ευχές
Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ
Ο ΚΑΝΑΔΑ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων