08/11/2023 09/11/2023 Με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Καναδά κ. Σωτήριο συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας ο οποίος τις ημέρες αυτές επισκέπτεται τον Καναδά και ιδιαίτερα τις πόλεις Μόντρεαλ και Τορόντο. Ο κύριος σκοπός της επίσκεψής του κ. Τζιτζικώστα είναι η προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στη Μακεδονία από επιχειρήσεις και οργανισμούς του Καναδά. Ο κ....
08 Νοεμβρίου, 2023 - 16:49
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2023 - 16:26

Συνάντηση του Αρχεπισκόπου Καναδά με τον Απόστολο Τζιτζικώστα στο Μόντρεαλ

Διαδώστε:
Συνάντηση του Αρχεπισκόπου Καναδά με τον Απόστολο Τζιτζικώστα στο Μόντρεαλ

Με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Καναδά κ. Σωτήριο συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας ο οποίος τις ημέρες αυτές επισκέπτεται τον Καναδά και ιδιαίτερα τις πόλεις Μόντρεαλ και Τορόντο.

Ο κύριος σκοπός της επίσκεψής του κ. Τζιτζικώστα είναι η προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στη Μακεδονία από επιχειρήσεις και οργανισμούς του Καναδά.

Ο κ. Τζιτζικώστας ζήτησε να επισκεφθεί την Ιερά Αρχιεπισκοπή Καναδά και τον Αρχιεπίσκοπο κ. Σωτήριο στο Τορόντο, αλλά τις ημέρες τις οποίες είχε προγραμματίσει την επίσκεψή του στο Τορόντο, ο Σεβασμιώτατος βρισκόταν στο Μοντρεάλ.

Ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφθηκε πρώτα το Μοντρεάλ και συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο κ. Σωτήριο στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, παρουσία της Γενικής Προξένου της Ελλάδας στο Μόντρεαλ Κατερίνας Βαρβαρήγου.

Οι δύο πλευρές είχαν για περισσότερο από μία ώρα μία εγκάρδια και φιλική συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν την Εκκλησία, τον Ελληνισμό του Καναδά, αλλά και τη συνεργασία με την πατρίδα Ελλάδα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων