12/01/2021 12/01/2021 Σήμερα, 12.01.2021, τελέστηκε στο ναΰδριο της Σχολής ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού, ο οποίος κατά τη σύντομη ομιλία του ευχήθηκε στο εκκλησίασμα ευτυχές και ευλογημένο το νέο έτος, ενώ αναφέρθηκε στη σημερινή θλιβερή επέτειο συμπληρώσεως 50 ετών από την έκδοση του νόμου, με τον οποίον έκλεισε...
12 Ιανουαρίου, 2021 - 13:17
Τελευταία ενημέρωση: 12/01/2021 - 13:18

“Διαρκώς προσευχόμαστε για την επαναλειτουργία της Χάλκης”

Διαδώστε:
“Διαρκώς προσευχόμαστε για την επαναλειτουργία της Χάλκης”

Σήμερα, 12.01.2021, τελέστηκε στο ναΰδριο της Σχολής ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού, ο οποίος κατά τη σύντομη ομιλία του ευχήθηκε στο εκκλησίασμα ευτυχές και ευλογημένο το νέο έτος, ενώ αναφέρθηκε στη σημερινή θλιβερή επέτειο συμπληρώσεως 50 ετών από την έκδοση του νόμου, με τον οποίον έκλεισε η Θεολογική Σχολή, τονίζοντας ότι διαρκώς προσευχόμαστε για την επαναελιτουργία της.

Μετά το πέρας της Λειτουργίας, ακολούθησε δεξίωση κατά την οποία ευλογήθηκε από τον Καθηγούμενο η βασιλόπιτα για το νέο ἔτος, την οποία προσέφερε η Κοινότητα Αγίου Νικολάου Χάλκης, που με την ευλογία του Ποιμενάρχου της, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γέροντος Πριγκηποννήσων κ. Δημητρίου, παρέστη σύσσωμη στην Λειτουργία και την δεξίωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων