14/11/2022 14/11/2022 Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος εξέφρασε την βαθύτατη οδύνη του για τα θύματα της τρομακτικής έκρηξης που συνέβη, χθες το απόγευμα, στη Μεγάλη Οδό του Πέραν (İstiklal Cad.), στην περιοχή του Ταξίμ, η οποία, σύμφωνα με ανακοινώσεις των Τουρκικών Αρχών, αποτελεί τρομοκρατική ενέργεια. “Πρόκειται για μία πράξη αποτρόπαιη και απολύτως καταδικαστέα, που προκάλεσε μία πραγματική...
14 Νοεμβρίου, 2022 - 13:51
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2022 - 13:52

Δήλωση του Οικουμενικού Πατριάρχη για την τρομοκρατική επίθεση στο Πέραν

Διαδώστε:
Δήλωση του Οικουμενικού Πατριάρχη για την τρομοκρατική επίθεση στο Πέραν

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος εξέφρασε την βαθύτατη οδύνη του για τα θύματα της τρομακτικής έκρηξης που συνέβη, χθες το απόγευμα, στη Μεγάλη Οδό του Πέραν (İstiklal Cad.), στην περιοχή του Ταξίμ, η οποία, σύμφωνα με ανακοινώσεις των Τουρκικών Αρχών, αποτελεί τρομοκρατική ενέργεια.

“Πρόκειται για μία πράξη αποτρόπαιη και απολύτως καταδικαστέα, που προκάλεσε μία πραγματική τραγωδία”, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

“Ο Παναγιώτατος προσεύχεται ο Πανάγαθος Θεός να αναπαύσει τις ψυχές των θυμάτων και να ενισχύει τους οικογένειες τους, στους οποίους καθώς και σε όλους τους συμπολίτες εκφράζει τα συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή του ιδίου και του Οικουμενικού Πατριαρχείου, ενώ προς τους τραυματίες εύχεται εγκαρδίως ταχεία αποκατάσταση της υγείας τους, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Φωτογραφία αρχείου: Ν. Παπαχρήστου / Οικουμενικό Πατριαρχείο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων