28/09/2020 28/09/2020 Τον Πρέσβη της Μ. Βρετανίας με αρμοδιότητα την Σύνοδο του Ο.Η.Ε. για την Κλιματική Αλλαγή (COP26), Sir Laurie Bristow, καθώς και τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Πολωνίας στην Άγκυρα, κ. Judith Slater υποδέχτηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Φανάρι ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση από το Πατριαρχείο. Συγκεκριμένα το διάστημα 24 – 27...
28 Σεπτεμβρίου, 2020 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2020 - 19:53

Διπλωμάτες υποδέχτηκε στο Φανάρι ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Διαδώστε:
Διπλωμάτες υποδέχτηκε στο Φανάρι ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Τον Πρέσβη της Μ. Βρετανίας με αρμοδιότητα την Σύνοδο του Ο.Η.Ε. για την Κλιματική Αλλαγή (COP26), Sir Laurie Bristow, καθώς και τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Πολωνίας στην Άγκυρα, κ. Judith Slater υποδέχτηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Φανάρι ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση από το Πατριαρχείο.

Συγκεκριμένα το διάστημα 24 – 27 Σεπτεμβρίου 2020 ο Παναγιώτατος δέχθηκε σε ακρόαση:

– Τον Sir Laurie Bristow, Πρέσβη της Μ. Βρετανίας με αρμοδιότητα την Σύνοδο του Ο.Η.Ε. για την Κλιματική Αλλαγή (COP26), που θα πραγματοποιηθεί στην Γλασκώβη το 2021, συνοδευόμενο από την Ευγεν. κ. Judith Slater, Γενική Πρόξενο της M. Βρετανίας στην Πόλη, και τον Εντιμ.κ. James Charlton, Σύμβουλο για Οικονομικά και Ενεργειακά ζητήματα στη Βρετανική Πρεσβεία στην Άγκυρα.

– Τον Εξοχ. κ. Jakub Kumoch, Πρέσβη της Δημοκρατίας της Πολωνίας στην Άγκυρα, συνοδευόμενο από τον Εντιμ. Dariusz Gumieniczek, Γενικό Πρόξενο της χώρας στην Πόλη, καθώς και τον κ. Patryk Woszczek.

– Τον Εντιμ. Garo Paylan, Βουλευτή του Κόμματος H.D.P.

Εκπροσωπήσεις

Η Α. Θ. Παναγιότης, ο Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε:

– Από τον Σεβ. Μητροπολίτη Αδριανουπόλεως κ. Aμφιλόχιο, Διευθυντή του Γραφείου Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα, κατά την κηδεία του μακαριστού Αρχιμ. Τιμοθέου Σακκά, προηγούμενου της Ι. Μονής Παρακλήτου Πνεύματος Ωρωπού, η οποία τελέστηκε την Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020.

– Από τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Τράλλεων κ. Βενιαμίν σε εκδήλωση που διοργάνωσε στην Πόλη το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας για την επέτειο των 500 ετών από τον θάνατο του Σουλτάνου Σελίμ Α.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων