17/10/2021 17/10/2021 Η Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων, στο Ακρωτήρι Χανίων, διοργάνωσε την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 πολιτιστική εκδήλωση στον χώρο του Κειμηλιαρχείου της Ιεράς Μονής, για την επέτειο των τριάντα ετών της ευκλεούς Πατριαρχίας της Α.Θ. Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου. Παρακολουθήστε τις Δηλώσεις από την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και...
17 Οκτωβρίου, 2021 - 16:54
Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2021 - 19:25

ΜΕΝΔΩΝΗ: Εκδήλωση για τα 30 χρόνια Πατριαρχίας Βαρθολομαίου (Δηλώσεις)

Διαδώστε:
ΜΕΝΔΩΝΗ: Εκδήλωση για τα 30 χρόνια Πατριαρχίας Βαρθολομαίου (Δηλώσεις)

Η Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων, στο Ακρωτήρι Χανίων, διοργάνωσε την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 πολιτιστική εκδήλωση στον χώρο του Κειμηλιαρχείου της Ιεράς Μονής, για την επέτειο των τριάντα ετών της ευκλεούς Πατριαρχίας της Α.Θ. Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.

Παρακολουθήστε τις Δηλώσεις από την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και τον δικηγόρο Αθανάσιο Κεχαγιόγλου, ο οποίος είναι και μέλος του πρώτου διοικητικού συμβουλίου που ορίστηκε με απόφαση του Πατριάρχη.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Εξωτερική φώτο αρχείου

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων