28/08/2021 28/08/2021 Το απόγευμα της 27ης Αυγούστου, στον αύλιο χώρο του Ελληνικού Ορφανοτροφείου της Πριγκήπου, που είναι χαρακτηρισμένο ως το μεγαλύτερο ξύλινο κτίριο της Ευρώπης, πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική συνάντηση που διοργάνωσε η αρμόδια επιτροπή του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Σκοπός της συγκεκριμένης εκδήλωσης ήταν η αναφορά στη μελέτη των τεχνικών και αρχιτεκτονικών δυνατοτήτων αναστήλωσης του συγκεκριμένου κτιρίου. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε...
28 Αυγούστου, 2021 - 15:10
Τελευταία ενημέρωση: 28/08/2021 - 16:19

Εκδήλωση στο Ορφανοτροφείο της Πριγκήπου με την Ε. Ρεμπούτσικα

Διαδώστε:
Εκδήλωση στο Ορφανοτροφείο της Πριγκήπου με την Ε. Ρεμπούτσικα

Το απόγευμα της 27ης Αυγούστου, στον αύλιο χώρο του Ελληνικού Ορφανοτροφείου της Πριγκήπου, που είναι χαρακτηρισμένο ως το μεγαλύτερο ξύλινο κτίριο της Ευρώπης, πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική συνάντηση που διοργάνωσε η αρμόδια επιτροπή του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Σκοπός της συγκεκριμένης εκδήλωσης ήταν η αναφορά στη μελέτη των τεχνικών και αρχιτεκτονικών δυνατοτήτων αναστήλωσης του συγκεκριμένου κτιρίου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα με τη μουσική συνοδεία της συνθέτριας Ευανθίας Ρεμπούτσικας, η οποία ταξίδεψε ως την Κωνσταντινούπολη αποκλειστικά για αυτόν τον σκοπό.

 

 

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ο  Υφυπουργός Πολιτισμού κ. Αhmed Misbah Demircan, η Γενική Πρόξενος της Ελλάδος κ. Τζωρτζίνα Σουλτανοπούλου, ο Έλληνας Πρέσβης στο Λονδίνο κ. Γιάννης Ραπτάκης, ο Πρέσβης της Ευρωπαϊκής Κοινότητας, ο Δήμαρχος της Πριγκήπου, καθώς και εκπρόσωποι του Δήμου της Πόλης, όπως ο τελευταίος δάσκαλος του ορφανοτροφείου κ. Γιάννης Καλαμάρης. Το πρόγραμμα παρουσίασε ο εκλεκτός δημοσιογράφος κ. Hakan Çelik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων