31/01/2021 25/02/2022 Την πρόθεση του να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού το συντομότερο δυνατό δηλώνει ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Καρελίας και πάσης Φιλλανδίας κ. Λέων της Αυτονόμου Εκκλησίας της Φιλλανδίας με μήνυμα του στον επίσημο ιστότοπο της Εκκλησίας, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα οι πιστοί να ακολουθήσουν το παράδειγμα του. “Σίγουρα θα κάνω το εμβόλιο όταν θα το έχω στην...
31 Ιανουαρίου, 2021 - 15:25
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2022 - 2:04

Ο Αρχιεπίσκοπος Φιλλανδίας για τους εμβολιασμούς

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Φιλλανδίας για τους εμβολιασμούς

Την πρόθεση του να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού το συντομότερο δυνατό δηλώνει ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Καρελίας και πάσης Φιλλανδίας κ. Λέων της Αυτονόμου Εκκλησίας της Φιλλανδίας με μήνυμα του στον επίσημο ιστότοπο της Εκκλησίας, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα οι πιστοί να ακολουθήσουν το παράδειγμα του.

“Σίγουρα θα κάνω το εμβόλιο όταν θα το έχω στην διάθεσή μου. Με αυτόν τον τρόπο, πιστεύω ότι προστατεύω όχι μόνο τον εαυτό μου, αλλά όλους γύρω μου. Ευελπιστώ ότι το πλήρωμα της Εκκλησίας μας να παρακολουθεί στενά την κατάσταση και να εμβολιαστεί όταν έρθει η σειρά τους. Μολονότι χρειάζεται ακόμα περισσότερος χρόνος για το τέλος της εφαρμογής των επιδημιολογικών μέτρων, αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα προς μια φυσιολογική, αναγκαία, κοινή εκκλησιαστική ζωή”, αναφέρει ο Σεβασμιώτατος.

Να σημειωθεί ότι η εθνική εκστρατεία εμβολιασμού για την COVID-19 έχει ξεκινήσει στην Φινλανδία με τους πρώτους 100.000 πολίτες της χώρας να έχουν ήδη συμμετάσχει στην διαδικασία.

 

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων