20/03/2022 20/03/2022 Φιλανθρωπική συναυλία με τη συμμετοχή της εκκλησιαστικής χορωδίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 17ης Μαρτίου 2022 στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ελσίνκι. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε προς όφελος των πληγέντων από τον πόλεμο στην Ουκρανία και περιλάμβανε ορθόδοξους ύμνους και παραδοσιακά τραγούδια. Τα έσοδα θα διατεθούν για ανθρωπιστική βοήθεια από το Διεθνές Ταμείο...
20 Μαρτίου, 2022 - 11:43
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2022 - 19:03

Συναυλία για την Ουκρανία από την Ορθόδοξη Εκκλησία της Φιλλανδίας

Διαδώστε:
Συναυλία για την Ουκρανία από την Ορθόδοξη Εκκλησία της Φιλλανδίας

Φιλανθρωπική συναυλία με τη συμμετοχή της εκκλησιαστικής χορωδίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 17ης Μαρτίου 2022 στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ελσίνκι.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε προς όφελος των πληγέντων από τον πόλεμο στην Ουκρανία και περιλάμβανε ορθόδοξους ύμνους και παραδοσιακά τραγούδια.

Τα έσοδα θα διατεθούν για ανθρωπιστική βοήθεια από το Διεθνές Ταμείο για τη Διακονία και τη Φιλανθρωπία της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Φινλανδίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων