14/01/2021 14/01/2021 Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρακτορείου Ορθοδοξία, η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε στη θέση του Μητροπολίτη Ισπανίας και Πορτογαλίας, τον Μέγα Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Πατριαρχείου κ. Βησσαρίων Κομζιά.  Ενώ ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ισπανίας και Πορτογαλίας κ. Πολυκάρπος  μετατέθηκε στη Μητρόπολη Ιταλίας της οποίας ήταν και τοποτηρητής μετά την κοίμηση του μακαριστού Γενναδίου. Αναμένεται...
14 Ιανουαρίου, 2021 - 13:44
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2021 - 14:01

Εξελέγη νέος Μητροπολίτης Ισπανίας και Πορτογαλίας

Διαδώστε:
Εξελέγη νέος Μητροπολίτης Ισπανίας και Πορτογαλίας

Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρακτορείου Ορθοδοξία, η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε στη θέση του Μητροπολίτη Ισπανίας και Πορτογαλίας, τον Μέγα Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Πατριαρχείου κ. Βησσαρίων Κομζιά. 

Ενώ ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ισπανίας και Πορτογαλίας κ. Πολυκάρπος  μετατέθηκε στη Μητρόπολη Ιταλίας της οποίας ήταν και τοποτηρητής μετά την κοίμηση του μακαριστού Γενναδίου.

Αναμένεται το επίσημο ανακοινωθέν με τις αποφάσεις της Αγίας και Ιεράς Συνόδου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων