08/02/2022 08/02/2022 Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, είχε σήμερα, 8 Φεβρουαρίου 2022, το απόγευμα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκικής Δημοκρατίας κ. Mehmet Nuri Ersoy, σε συνέχεια της επιστολής διαμαρτυρίας που ο Παναγιώτατος του απέστειλε για την προσβολή της Ιεράς Μονής Παναγίας Σουμελά της Τραπεζούντος, από τη διάθεση χώρων αυτής...
08 Φεβρουαρίου, 2022 - 18:17
Τελευταία ενημέρωση: 08/02/2022 - 18:55

Επικοινωνία Οικουμενικού Πατριάρχη-Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Τουρκίας

Διαδώστε:
Επικοινωνία Οικουμενικού Πατριάρχη-Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Τουρκίας

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, είχε σήμερα, 8 Φεβρουαρίου 2022, το απόγευμα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκικής Δημοκρατίας κ. Mehmet Nuri Ersoy, σε συνέχεια της επιστολής διαμαρτυρίας που ο Παναγιώτατος του απέστειλε για την προσβολή της Ιεράς Μονής Παναγίας Σουμελά της Τραπεζούντος, από τη διάθεση χώρων αυτής για σκοπούς που δεν συνάδουν με τον θρησκευτικό χαρακτήρα και την ιστορία της.

 

Φωτογραφία Αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων