24/12/2022 25/12/2022 Τις θερμές συγχαρητήριες ευχές εκ μέρους του Οικουμενικού Πατριαρχείου και του ιδίου προσωπικώς, εξέφρασε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος προς τον νεοεκλεγέντα Αρχιεπίσκοπο Ν. Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου Μακαριώτατο κ. Γεώργιο, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν το μεσημέρι του Σαββάτου 24 Δεκεμβρίου 2022. Οι δύο Προκαθήμενοι συμφώνησαν στην ενίσχυση της συνεργασίας του...
24 Δεκεμβρίου, 2022 - 16:17
Τελευταία ενημέρωση: 25/12/2022 - 4:15

Επικοινωνία του Οικουμενικού Πατριάρχη με τον νεοκλεγέντα Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

Διαδώστε:
Επικοινωνία του Οικουμενικού Πατριάρχη με τον νεοκλεγέντα Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

Τις θερμές συγχαρητήριες ευχές εκ μέρους του Οικουμενικού Πατριαρχείου και του ιδίου προσωπικώς, εξέφρασε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος προς τον νεοεκλεγέντα Αρχιεπίσκοπο Ν. Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου Μακαριώτατο κ. Γεώργιο, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν το μεσημέρι του Σαββάτου 24 Δεκεμβρίου 2022.

Οι δύο Προκαθήμενοι συμφώνησαν στην ενίσχυση της συνεργασίας του Οικουμενικού Πατριαρχείου και της Εκκλησίας της Κύπρου, ιδιαιτέρως πάνω σε θέματα διορθοδόξου και διαχριστιανικού ενδιαφέροντος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων