28/11/2023 28/11/2023 Επίσημη Αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Ρώμης επισκέπτεται την Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου προκειμένου να παραστεί, την Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023, στην εορτή του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, ιδρυτού της Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως. Σήμερα, Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, το απόγευμα, η Α.Θ.Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε την Παπική Αντιπροσωπεία, με επί κεφαλής τον Σεβασμιώτατο...
28 Νοεμβρίου, 2023 - 21:17
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2023 - 20:33

Επίσημη Αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Ρώμης στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Διαδώστε:
Επίσημη Αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Ρώμης στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Επίσημη Αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Ρώμης επισκέπτεται την Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου προκειμένου να παραστεί, την Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023, στην εορτή του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, ιδρυτού της Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως.

Σήμερα, Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, το απόγευμα, η Α.Θ.Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε την Παπική Αντιπροσωπεία, με επί κεφαλής τον Σεβασμιώτατο Καρδινάλιο κ. Kurt Koch, Πρόεδρο της Ποντιφικής Επιτροπής (Dicastery) για την Προώθηση της Χριστιανικής Ενότητας, και μέλη της, τους Σεβασμιωτάτους Αρχιεπίσκοπο κ. Marek Solczynski, Νούντσιο του Βατικανού στην Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν, Θεοφιλ. Επίσκοπο κ. Brian Farrell, Γραμματέα της Επιτροπής, και Πανοσιολ. π. Andrea Palmieri, Υπογραμματέα αυτής.

Φωτό: Νίκος Παπαχρήστου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων