11/05/2024 14/05/2024 Την Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης επισκέφθηκε το Σάββατο της Διακαινησίμου, 11 Μαΐου 2024, πεντηκονταμελής όμιλος Καθηγητών και φοιτητών της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ, υπό την ηγεσία του Καθηγητού Μαρίου Κουκουνάρα Λιάγκη, οι οποίοι εκκλησιάστηκαν στην τελεσθείσα στο ναΰδριο της Σχολής Θεία Λειτουργία. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας οι προσκυνητές έγιναν δεκτοί στο Μέγα...
11 Μαΐου, 2024 - 17:37
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2024 - 22:36

Επίσκεψη καθηγητών και φοιτητών της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Επίσκεψη καθηγητών και φοιτητών της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Την Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης επισκέφθηκε το Σάββατο της Διακαινησίμου, 11 Μαΐου 2024, πεντηκονταμελής όμιλος Καθηγητών και φοιτητών της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ, υπό την ηγεσία του Καθηγητού Μαρίου Κουκουνάρα Λιάγκη, οι οποίοι εκκλησιάστηκαν στην τελεσθείσα στο ναΰδριο της Σχολής Θεία Λειτουργία.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας οι προσκυνητές έγιναν δεκτοί στο Μέγα Συνοδικό της Σχολής από τον Καθηγούμενο, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό, ο οποίος τους προσφώνησε, αναφερόμενος στην ιστορία και την σπουδαιότητά της.

Στην συνέχεια, οι Καθηγητές και οι φοιτητές ξεναγήθηκαν στις παλαιές αίθουσες διδασκαλίας και την σημαντική Βιβλιοθήκη της Σχολής.

Εξ άλλου ο Καθηγούμενος δέχθηκε ακόμη πολυμελείς ομίλους επισκεπτών από την Θεατρική ομάδα Θεσσαλονίκης και από το Πανεπιστήμιο του Μαρμαρά, με επί κεφαλής τον Καθηγητή κ. Ekrem Topuz.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων