25/10/2023 25/10/2023 Επίσκεψη στο Κέντρο Ημέρας Κατερίνης για Άνοια, “Παναγία η Βηματάρισσα” πραγματοποίησε την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023 ο Επίσκοπος Άσσου κ. Τιμόθεος ο οποίος εξέφρασε τον θαυμασμό του για το κέντρο και την βοήθεια η οποία παρέχει τόσες υπηρεσίες δωρεάν στους ηλικιωμένους παππούδες και γιαγιάδες μας και γενικά στα άτομα που χρήζουν βοήθεια. Ο Επίσκοπος κ....
25 Οκτωβρίου, 2023 - 12:44
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2023 - 12:36

Επίσκεψη του Επισκόπου Άσσου Τιμόθεου στο Κέντρο Ημέρας Κατερίνης για Άνοια, “Παναγία η Βηματάρισσα”

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Επισκόπου Άσσου Τιμόθεου στο Κέντρο Ημέρας Κατερίνης για Άνοια, “Παναγία η Βηματάρισσα”

Επίσκεψη στο Κέντρο Ημέρας Κατερίνης για Άνοια, “Παναγία η Βηματάρισσα” πραγματοποίησε την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023 ο Επίσκοπος Άσσου κ. Τιμόθεος ο οποίος εξέφρασε τον θαυμασμό του για το κέντρο και την βοήθεια η οποία παρέχει τόσες υπηρεσίες δωρεάν στους ηλικιωμένους παππούδες και γιαγιάδες μας και γενικά στα άτομα που χρήζουν βοήθεια.

Ο Επίσκοπος κ. Τιμόθεος κατάγεται από την Κολομβία, σπούδασε στην Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης και μιλάει άπταιστα Ελληνικά και όπως λέει χαρακτηριστικά: «Εγώ ένας Ινδιάνος κοιτάζω προς την Ελλάδα, αλλά δεν ξέρω προς τα πού κοιτάζουν οι Έλληνες»

Συνοδεύεται από τον Κουβανό τενόρο Miguel Kosta (Luis Miguel Sánchez Arévalo) τον Αντρέα από την Βενεζουέλα και τον Μόγκλυ από την Κολομβία.

Δείτε επίσης: 

Άσσου Τιμόθεος στο Pemptousia FM: “Έλληνες γονείς, διδάξτε στα παιδιά σας Ελληνισμό και Ορθοδοξία”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων