14/10/2023 14/10/2023 Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος μετέβη την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023 στην έδρα του Γραφείου Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα, όπου τον υποδέχθηκε ο Διευθυντής αυτού Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος, πλαισιούμενος από συνεργάτες του. Ο Παναγιώτατος βρέθηκε στην Αθήνα για την παρακολούθηση του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης εκατό ετών από...
14 Οκτωβρίου, 2023 - 11:47
Τελευταία ενημέρωση: 14/10/2023 - 11:55

Επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στον Μητροπολίτη Λαοδικείας

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στον Μητροπολίτη Λαοδικείας

Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος μετέβη την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023 στην έδρα του Γραφείου Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα, όπου τον υποδέχθηκε ο Διευθυντής αυτού Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος, πλαισιούμενος από συνεργάτες του.

Ο Παναγιώτατος βρέθηκε στην Αθήνα για την παρακολούθηση του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης εκατό ετών από την ίδρυση και την πρώτη κυκλοφορία του επιστημονικού περιοδικού της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος υπό τον τίτλο «ΘΕΟΛΟΓΙΑ».

(Φωτογραφίες: Νίκος Παπαχρήστου)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων