10/06/2020 10/06/2020 Στην Ακολουθία του Εσπερινού για την Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου “Άξιόν Εστιν”, και για την εορτή της μνήμης των Αγίων Αποστόλων Βαρθολομαίου και Βαρνάβα, κατά την οποία εορτάζει τα ονομαστήριά Του χοροστάτησε σήμερα, Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.  Στο τέλος του Μ. Εσπερινού ο Οικουμενικός Πατριάρχης τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη του...
10 Ιουνίου, 2020 - 18:50
Τελευταία ενημέρωση: 10/06/2020 - 20:00

Εσπερινός των Ονομαστηρίων του Παναγιωτάτου (Βίντεο)

Διαδώστε:
Εσπερινός των Ονομαστηρίων του Παναγιωτάτου (Βίντεο)

Στην Ακολουθία του Εσπερινού για την Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου “Άξιόν Εστιν”, και για την εορτή της μνήμης των Αγίων Αποστόλων Βαρθολομαίου και Βαρνάβα, κατά την οποία εορτάζει τα ονομαστήριά Του χοροστάτησε σήμερα, Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. 

Στο τέλος του Μ. Εσπερινού ο Οικουμενικός Πατριάρχης τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη του Διδασκάλου του Γένους Βαρθολομαίου Κουτλουμουσιανού του Ιμβρίου (1772 – 1851), του οποίου φέρει το όνομα.

Αύριο, ημέρα της εορτής Του, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία, συμπαραστατούμενος από κληρικούς της Πατριαρχικής Αυλής.

Υπενθυμίζουμε ότι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ο Παναγιώτατος δε θα εορτάσει τα ονομαστήριά του.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο από τον Εσπερινό: 

Δείτε φωτογραφίες:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων