30/03/2023 30/03/2023 Εγκάρδιο αδελφικό μήνυμα συμπαραστάσεως προς τον ασθενούντα Πάπα Φραγκίσκο, ο οποίος νοσηλεύεται από χθες σε κλινική της Ρώμης, απέστειλε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.  Στο μήνυμά του ο Οικουμενικός Πατριάρχης εύχεται στον Πάπα ταχεία αποκατάσταση της υγείας του και επιστροφή το συντομότερο δυνατό στα καθήκοντά του, ενόψει μάλιστα και της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος των...
30 Μαρτίου, 2023 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2023 - 19:46

Ευχές από τον Οικουμενικό Πατριάρχη προς τον ασθενούντα Πάπα Φραγκίσκο

Διαδώστε:
Ευχές από τον Οικουμενικό Πατριάρχη προς τον ασθενούντα Πάπα Φραγκίσκο

Εγκάρδιο αδελφικό μήνυμα συμπαραστάσεως προς τον ασθενούντα Πάπα Φραγκίσκο, ο οποίος νοσηλεύεται από χθες σε κλινική της Ρώμης, απέστειλε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. 

Στο μήνυμά του ο Οικουμενικός Πατριάρχης εύχεται στον Πάπα ταχεία αποκατάσταση της υγείας του και επιστροφή το συντομότερο δυνατό στα καθήκοντά του, ενόψει μάλιστα και της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος των Ρωμαιοκαθολικών. 

Ο κόσμος έχει ιδιαίτερη ανάγκη από Εσάς και από την πνευματική ηγεσία Σας, και γι’ αυτό προσεύχεται με θέρμη για Εσάς”, επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτατος.

Ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας είναι 86 ετών και υποφέρει από χρόνια γοναλγία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων