08/01/2024 09/01/2024 Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος επισκέφθηκε τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024, το μεσημέρι, το Αρμενικό Πατριαρχείο, στο Κοντοσκάλι της Πόλεως, προκειμένου να εκφράσει προσωπικώς τις ευχές του προς τον Μακ. Πατριάρχη των εν Τουρκία Αρμενίων κ. Sahak Maşalyan, και δι’ αυτού προς το ποίμνιό του, για τα Χριστούγεννα και τα Άγια Θεοφάνεια,...
08 Ιανουαρίου, 2024 - 18:30
Τελευταία ενημέρωση: 09/01/2024 - 0:30

Ευχές Οικουμενικού Πατριάρχη στον Πατριάρχη των εν Τουρκία Αρμενίων για τα Χριστούγεννα και τα Θεοφάνεια

Διαδώστε:
Ευχές Οικουμενικού Πατριάρχη στον Πατριάρχη των εν Τουρκία Αρμενίων για τα Χριστούγεννα και τα Θεοφάνεια

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος επισκέφθηκε τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024, το μεσημέρι, το Αρμενικό Πατριαρχείο, στο Κοντοσκάλι της Πόλεως, προκειμένου να εκφράσει προσωπικώς τις ευχές του προς τον Μακ. Πατριάρχη των εν Τουρκία Αρμενίων κ. Sahak Maşalyan, και δι’ αυτού προς το ποίμνιό του, για τα Χριστούγεννα και τα Άγια Θεοφάνεια, τα οποία εόρτασαν στις 6 Ιανουαρίου 2024.

Ο Παναγιώτατος, ο οποίος συνοδευόταν από τον Πανοσιολ. Μ. Πρωτοσύγκελλο κ. Γρηγόριο και τον Οσιωτ. Μοναχό Ιεζεκιήλ Ξενοφωντινό, εξέφρασε και τις εγκάρδιες ευχές του για ένα καρποφόρο και ειρηνικό νέο έτος.

(Φωτογραφία αρχείου: Νίκος Παπαχρήστου)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων